Gästbok


 • Från: Philippa

  de är få författare som fångat mig som du har gjort!! mina böcker..din humor..din förmåga att få en människa att stanna upp..skulle kunna kyssa jorden du går på!! du är min största å ända förebild!! tack och åter tack..om du viste hur mycket du hjälpt mig! (K)

 • Från: Magnus

  Och eftersom jag är först med att skriva här och upptäcka att gästboken är öppen, så kan jag lika gärna skriva ett inlägg till. Om inte det gör en komiker glad, så vettefasen. Jag tycker ialla fall om att läsa dina dagboksinlägg.

  Din text “Du är inte ensam”, den är vrålbra. Jag kan verkligen känna igen mig i den. när du chattade på tv4 så försökte jag verkligen komma in på chatten, men det fungerade inte..men men. Här är vi nu. Ha en trevlig helg!

 • Från: Gunilla

  Till Magnus: Allt kommer ordna sig! Det vet jag! Massor av kramar till dig från mig!

 • Från: Gunilla

  TACK Jonas för allt du gör! Tack för hemsidan, för alla böcker, shower och din skiva. Allt du gör hjälper mig att orka vidare i livet. För att citera min konfirmationspräst “Livet är som havregrynsgröt; torrt, trist och tråkigt men ibland kommer små ljuspunkter. Det är äpplemoset” Inte något jättebra tal att hålla på en konfirmation men det stämmer. Och Jonas, Du är mitt äpplemos! TACK och åter igen 1000 tack för att du finns och för den ensama människans talan. Älskar dig! Puss

 • Från: Magnus

  Så jag undrar, finns det någon plats för en förlorare som jag i den här världen ? En som inte har ett Johnny-Depp utseende ? För “psykot” som gick ensam på skolgården…

  Som få tycker om. Vars osäkerhet få har sett. Jag förstår ditt budskap efter att ha “livet”, väckelsemöte, ett Ufo gör entree, “Jenny” och din skiva i min ägo. Och jag bor ute i stora mörka skogen med 2 hus…

  Tack ialla fall för att du finns Jonas och vill att sådana som jag ska leva…finnas…

 • Från: Magnus

  Gick i min egen fantasivärld. Har blivit mobbad, hånad…har bara varit på ett enda disco i mitt liv, och det var ingenting för mig. Jag har suttit ensam i biblioteket och läst böcker…jag har hoppat av skolan (komvux) och vet inte vad jag ska göra av mitt liv nu. Jag är så osäker på mig själv. Och min syster som också är ett fan av dej (bra släkt…) har förknippat mig med en “demon” istället för en förlorare…

  Ser ingenting.

 • Från: Magnus

  Hej Jonas. Jag lyssnar på din skiva som jag faktiskt fick tag på just idag, inte illa… med en skiva som tröstar. Just vad jag behöver, eftersom helgen är en rätt så jobbig tid för mig. Speciellt fredagar å lördagar…ensamhet.

  Så Jonas, finns det plats för en förlorare som jag i den här världen ? Jag hade inte en alldeles lätt skolgång. Mitt största problem var tystlåtenheten. Jag var rätt så tystlåten. Och gick ensam på många raster…

 • Från: Anders

  -iORXG-jD

  Det är nog snarare så att många av folket i landet lagom  v i l l   bli kliade i öronen.

  Äktenskapsbrytarna, ?lagomljugarna? och svikarna mår tydligen bättre med Gardells evangelium om en icke existerande Rättfärdighet (Gud). Det är bara att titta på bl.a. abort och  skilsmässostatistiken.

 • Från: om du ändå visste det

  -Som jag trodde. Den fege Jonas är rädd för att sanningen om honom kommer ut, därför har han tagit bort mitt förra inlägg. Men sanningen är den, Jonas är en rakt igenom ond och tragisk människa som försöker få folk att tro att han är nåt annat. Men, sanningen om honom ska fram, så folk får veta vem han egentligen är. Han har lurat folk tillräckligt nu. Är övertygad om att detta inl tas bort med när Jonas läser det. Men det finns fler sätt att visa.

 • Från: Bengt

  + När  jag i min trötthet klippte ner antalet tecken i inlägget försvann visst en av de viktigaste bitarna:
  Jag beklagar djupt att någon virrpanna sänt dig ett hotbrev, oavsett syftet. Något som ingen borde behöva få uppleva oavsett ålder, ursprung, religion…

 • Från: karin

  - bra text idag i dagboken jonas.  /karin

 • Från: Hanky

  - Vilka jädrans översittarbesserwisserfasoner du kör med på Slottet……… förstår att de tröttnade väldigt fort på dig, du passar verkligen inte in i det sällskapet.
  Känns bra att få se med egna ögon varför du hamnar så snett och i trubbel som man läst om.

  Du kan ju inte skylla på någon annan menar jag.

 • Från: [SNÄLLARÅ]

  - Fast helst av allt vill vi nu se en välsmord cocosoljeinoljad Jonas Gardell iförd de nyinköpta Stadiumbadbrallorna dansandes & studsandes på ett lastbilsflak i Pridetåget!! Snälla Jonas ge oss det!!

 • Från: Josefine

  =D =D =D =D
  shit va kul!!!!!!!!!
  både föreställningen i visby och inlägget om kontrollen. stackars Mark…
  hoppas du kommer tillbaka,
  hoppas han som visiterade dig arbetar kvar =)
  kram!

 • Från: fDAbT5H

  - Vad är det för fel på dig och Babben och andra kändisbloggare?? MÅSTE NI PROMPT nämna andra människor vid namn och hacka och/eller förnedra dem offentligt i era bloggar och dagböcker eller på scen?? Det är INTE humor!

  Vänd gärna ut och in på dina EGNA frågeställningar om DIG SJÄLV men sluta upp med att dra andra människors goda namn i smutsen! Och skyll inte allt på MEDIA – du får skylla dig själv som skriver så dumt!

  Om du tror att vi garvar åt sånt har du FEL Jonas.

 • Från: Ann-Mari (forts.)

  -samt fram med.
  Högaktningsfullt: Vasa-bruden.

 • Från: Marie

  -En början på en bra dag när jag hörde dig på radion i morse.
  Blev lite ledsen när jag har inset att biljetterna till din show i stockholm är slut.

 • Från: yimyimblack

  -i am forever pure.
  -what is illusion or the world?
  -what is the little soul or god himself?
  -one without two.
  -i am always the same,
  -i sit in my heart.

  ASHTAVAKRA GITA 20:11-12

 • Från: Lilla My

  - Maten är klar! ropar mamma
  - Jag kommer strax, ska bara dö först! svarar jag från min plats framför datorns skärm.

  Jag är glad att vi bara har ett liv; jag tror att det räcker att dö en gång. Ta er tid att leva, inte att dö: döden kräver ingen tidsreservation.

 • Från: Camilla Matinlassi

  -83 jobbade jag på en skola för förståndshandikappade, i klassen jag var mest jobbade någon timme per dag med att stoppade plastskedar i förpackningar som sedan såldes någonstans.  Det var ingen som kunde räkna till tio så de hade en platta med tio fack i och stoppade en sked i varje fack som nästa tog ut och stoppade i en påse och nästa stängde igen. De som gick i skolan var fler år äldre än vad jag var och fler av de kunde inte skriva sitt namn. Vad jag kommer ihåg av det var att många lyckliga, inga bekymmer. På samma ställe så var gamla rektorsvillan där bodde det tre killar som klarade sig ganska bra, de hade inte så stort handikapp, men dessa pojkar blev retade och förstod att de var annorlunda mot grannbarnen. En av killarna ringde några gånger hem till mig när han var hemma hos föräldrarna för att han blev retad. Underbara killar som skulle festa och ragga brudar. När Jag kom dit på morgonen efter en fest där de hade varit jätte fulla så stod det flera flaskor alkoholfri cider. De fick besök av några flickor från en annan skola och 2 gömde sig under sängen.

 • Skriv i gästboken.

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


  *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>